Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τα πάντα για τις κοτσίδες!



Μια καταπληκτική επιλογή για τις γυναίκες να εκφράσουν τον εαυτό τους και το προσωπικό ύφος τους είναι με τα τελευταία στυλ χτενισμάτων μεταξύ των οποίων είναι και οι κοτσίδες. Είτε νέο στυλ μαλλιών, είτε κοτσίδες οι επιλογές σας είναι απεριόριστες.



Το στυλ των μαλλιών ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος του προσωπικού στυλ της γυναίκας. Είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά, ή κάπου στη μέση, τα διαφορετικά στυλ μαλλιών που θα επιλέξετε αντανακλά τη χαρούμενη διάθεσή σας ή ακόμα και μία  πιο σοβαρή πλευρά της προσωπικότητάς σας. Οι κοτσίδες μαλλιών είναι ιδανικές για να κάνουν ακριβώς αυτό!

Για την έμπνευση,σας θα πρέπει να δείτε τις μοντέρνες κοτσίδες που φοριούνται από διασημότητες. Ηθοποιοί όπως η Jessica Alba, Kate Hudson, Kirsten Dunst, Nicole Richie, και αμέτρητα μοντέλα έχουν αγκαλιάσει την κομψότητα της πλεξούδας. Αυτή η νέα τάση έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο κόκκινο χαλί και στις πασαρέλες σήμερα. Διασκεδάστε δοκιμάζοντας διαφορετικά στυλ κοτσίδας για να προσθέσετε υφή και ένα «στρίψιμο» στα χτένισματά σας.

Ας ξεκινήσουμε με νέες και παλιές μορφές κοτσίδων. Αν και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι οι κοτσίδες είναι ένα ενιαίο σκέλος όπου κρέμονται κάτω από τη μέση της πλάτης, αυτό είναι όμως ένα από τα πολλά διαφορετικά look που μπορεί να επιτευχθεί με κοτσίδες. Ναι, η γαλλική κοτσίδα είναι η πιο δημοφιλής, (Three-strand braid) αλλά οι νεότερες κοτσίδες είναι πιο εφευρετικές και ξεφυτρώνουν παντού και για όλους. Οι πολλαπλές κοτσίδες αυξάνονται σε δημοτικότητα.

H Twist Braid
Μια άλλη παραλλαγή της κοτσίδας είναι η στριφτή κοτσίδα. Αν και αυτό είναι ένα μια πιο σύνθετη πλεξούδα για να επιτευχθεί, θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω.
Η Criss-cross braid
Μια άλλη παραλλαγή κοτσίδας ιδανική για κορίτσια που κάνουν μπαλέτο ή θέλουν κάτι το διαφορετικό.
Η 4 strand braid
Μια άλλη παραλλαγή κοτσίδας που φτιάχνεται με 4 λωρίδες μαλλιών ή αλλιώς τετράκλωνη. Εντυπωσιακή για να ξεχωρίζετε. 

Η 5 strand braid
Μια άλλη παραλλαγή κοτσίδας όπου φτιάχνετε με 5 λωρίδες μαλλιών ή αλλιώς πεντάκλωνη μια κοτσίδα για ειδικές αποστολές και για όσες κυρίες διαθέτουν μακρύ και ειδικά πλούσιο μαλλί.


Η 7 strand braid
Μια άλλη παραλλαγή κοτσίδας όπου φτιάχνετε με 7 λωρίδες μαλλιών ή αλλιώς επτάκλωνη. Τα σχόλια περιττεύουν!





του: Γιάννη Γκοτσόπουλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου