Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

5 Φρέσκιες ιδέες ομορφιάς για το καλοκαίρι


Δημιουργήστε look που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Το καλοκαίρι στις διακοπές ή στις πρώτες εξορμήσεις αυτό που θέλουμε είναι εύκολες και πρακτικές λύσεις που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε έχοντας στο νεσεσέρ μας ελάχιστα πράγματα όπως ένα απλό make up, ένα ρουζ ή ένα κραγιόν. Μετά αρκεί η θετική διάθεση που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας και μας κάνει να λάμπουμε, και βέβαια το κέφι μας να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Σας έχουμε μαζέψει μερικές ιδέες!



Δοκιμάστε αυτή την επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά σε sleek μαλλιά που θα έχετε περάσει ένα σέρουμ ενυδάτωσης και λάμψης (πολύ καλή δουλειά κάνει και ελάχιστο ελαιόλαδο). Για να την πετύχετε θα πρέπει να πιάσετε τα μαλλιά σας μια αλογοουρά, να πάρετε ένα κομμάτι της και να το γυρίσετε προς τα μέσα φτιάχνοντας μια θηλιά. Τραβήξτε λίγο προς τα έξω τα μαλλιά ώστε να αποκτήσουν αυτό το χαλαρό αποτέλεσμα.


Στο πλάι με τα μισά ελεύθερα και τα άλλα μισά σε πλεξούδες ψαροκόκαλό. Στολίστε και με ένα όμορφο αξεσουάρ όπως η Blake Lively.


Η γαλλική ή η απλή πλεξούδα σας μπορεί να μπερδευτεί όπως έχουμε πει με φουλάρια και κορδέλες.


Είστε κατάξανθη; To κόκκινο κραγιόν σε ένα ματ και εντελώς nude πρόσωπο έχει άποψη. Απλώστε αρκετές δόσεις μάσκαρα, δουλεύοντας καλά το βουρτσάκι σε μία-μία βλεφαρίδα.


Το φυσικό make up του καλοκαιριού έχει την τέχνη του. Για να την πετύχετε επιλέξτε ένα απαλό make up ή μία B.B Cream που προσφέρει ελαφριά κάλυψη, ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο. Απλώστε το ταμποναριστά και προσθέστε μόνο λίγο ρουζ με απόχρωση του ροδάκινου. Στα χείλη σας επιλέξτε juicy λίπγκλος σε εντελώς φυσική απόχρωση και ιριδίζοντα στοιχεία.

πηγή: www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου