Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

10 ιδέες για νυφικά χτενίσματα το καλοκαίρι







Η ώρα η καλή!

Παντρεύεστε και οι εκκρεμότητες που έχετε είναι δεκάδες. Χαλαρώστε κοιτάζοντας μερικά από τα πιο όμορφα νυφικά χτενίσματα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο γάμο και το νυφικό σας, όποιο στιλ και να έχετε επιλέξει.








Η κλασική νύφη
Ο ρετρό κότσος μπανάνα γίνεται αυτόματα σύγκχρονος και o so classic με μερικές oversized πέρλες. Είναι από τα πιο όμορφα νυφικά χτενίσματα που είδαμε.















Η χαλαρή νύφη
Όμορφες χαλαρές μπούκλες, θέλατε κάτι περισσότερο; Απλά φροντίστε να δώσετε λίγο όγκο και κίνηση και να τις συνδυάσετε με όμορφο μακιγιάζ.







Η νύφη πριγκίπισσα
Ένα αυστηρό, sleek σινιόν στολισμένο με ένα στεφάνι που θυμίζει έντονα Grace Kelly. Τελειότητα.















Η boho νύφη
Λουλούδια στα μαλλιά, τι άλλο; Πιάστε τα σε ένα χαλαρό up do και φορέστε ένα λουλουδένιο στεφάνι. Το στεφάνι μάλιστα μπορεί να φορεθεί και σε μαλλιά αφημένα κάτω.















Η ρομαντική νύφη
Όμορφες, αφράτες μπούκλες συνδυασμένες με ένα κόσμημα στο στεφάνι του κεφαλιού θα σας κάνουν να μοιάζετε με ηρωίδα μυθιστορήματος.














Η νύφη με βέλο
Μην πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά! Αφήστε τα χαλαρά στο πλάι και συνδυάστε το βέλο με αλυσίδες όπως στη φωτοραφία. Πρωτότυπο, όμορφο και πολύ φίνο.














Η glam νύφη
Ένα updο στολισμένο με σειρές από πέτρες είναι ό, τι πιο glam. Μπορείτε να το αντιγράψετε μάλιστα χρησιμοποιώντας ένα κολιέ σας.














Η μυστηριώδης νύφη
Το βέλο στο πρόσωπο είναι κάτι που παραλείπουν πολλές νύφες αλλά συνδυασμένο με μια αλογοουρά είναι ανάλαφρο, oh so chic και μυστηριώδες.















Η simple chic νύφη
Μια απλή αλογοουρά στολισμένη με μια όμορφη στέκα είναι ότι πρέπει αν αυτό που θέλετε είναι απλότητα που θα τραβήξει τα βλέμματα.














Η παραμυθένια νύφη
Ένα μισό-μισό up do στολισμένο με λευκά λουλούδια είναι ιδανικό, δροσερό και ιδανικό για γάμο σε νησί.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου