Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αξεσουάρ μαλλιών φθινόπωρο 2014

Οι τάσεις τις μόδας στα αξεσουάρ μαλλιών φθινόπωρο 2014 χειμώνας 2015 περιλαμβάνουν διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως μαντίλια, φουλάρια, κορδέλες, φτερά, φλοράλ διακοσμήσεις, κοσμήματα, στέμματα, τσιμπιδάκια και άλλα πολλά. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις πιο διαδεδομένες τάσεις στα αξεσουάρ μαλλιών έτσι όπως εμφανίζονται στις πασαρέλες που διοργανώνουν οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας του εξωτερικού.





1. Κορδέλες


Οι κορδέλες στα μαλλιά αποτελούν μαι από τις πιο καυτές τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ μαλλιών για το γθινόπωρο του 2014 και το χειμώνα του 2015. Βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα έτσι ώστε να μπορείτε να τις συνδυάσετε και με τα υπόλοιπα ρούχα σας. Είναι αρκετά πρακτικές και προσδίδουν κομψότητα και στιλ. Είναι κατάλληλες για γυναίκες που εκτός από την εμφάνισή τους θέλουν να τονίσουν και την προσωπικότητά τους.
Εμφανίστηκαν στα fashion shows των Marc Jacobs,Haider Ackermann, Givenchy.




2. Φτερά


Άλλα μια τάση μόδας στα αξεσουάρ μαλλιών είναι τα φτερά. Αυτό το “Ινδιάνικο” στιλ προσδίδει μια επαναστατική και ατίθαση αύρα στη γυναίκα. Πρόκειται για ένα στιλ κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να δείχνουν δυναμικές και ανεξάρτητες.  προσέξτε όμως μην το παρακάνετε με τα φτερά διότι μετά το αποτέλεσμα είναι too much.
Εμφανίστηκαν στα fashion shows των Vivienne Westwood, Ohne Titel, Chanel.



3. Διακοσμήσεις φλόραλ


Οι διακοσμήσεις με λουλούδια αποτελούν είδος λατρείας για πολλές γυναίκες. Τα λουλούδια ομορφαίνουν το κεφάλι και προσδίδουν αισιοδοξία και ζωντάνια. Είναι κατάλληλα για ρομαντικές γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές και φινετσάτες.
Εμφανίστηκαν στα fashion shows των Chanel, Dolce & Gabbana.



4. Στέμματα


Πολλοί οίκοι μόδας του εξωτερικού παρουσιάζουν τα μοντέλα τους, με στέμματα. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να είναι οι πριγκίπισσες του παραμυθιού. Δυστυχώς όμως, σε πολλές περιπτώσεις οι οίκοι μόδας το παρακάνουν. Τα στέμματα είναι κατάλληλα μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Για όλες τις άλλες θεωρούνται απλά υπερβολικά. Εκτός βέβαια και αν σκοπεύετε να παντρευτείτε κάποιο βασιλιά, πρίγκηπα, κ.τ.λ.
Εμφανίστηκαν στο fashion show του Jean Paul Gaultier.



5. Τσιμπιδάκια και κοκαλάκια


Τα τσιμπιδάκια και τα κοκαλάκια είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για πολύ πρακτικά εργαλεία που βοηθούν πολύ στο να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας και να τους δώσετε την όψη που επιθυμείτε. Η πρακτικότητα πολλές φορές είναι ζωτικής σημασίας και για αυτό το λόγο τα τσιμπιδάκια έχουν την τιμητική τους. Βγαίνουν σε διάφορα σχέδια, από απλά έως αρκετά διακοσμημένα. Η ποικιλία χρωμάτων είναι μεγάλη έτσι ώστε να ταιριάζουν άψογα σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών.
Εμφανίστηκαν στο fashion show του Dries Van Noten.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου