Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πώς να πετύχεις το τέλειο fake bob

Το bob είναι επιτακτική τάση. Συγκεντρώνει τα βλέμματα και κλέβει τις εντυπώσεις. Αλλά αν δεν είμαστε σε φάση ριζικών αλλαγών η πιο απλή λύση για να πετύχεις το τέλειο fake bob χτένισμα έχει μόλις 5 απλά βήματα. Kαι 2 έξτρα tips για να ξεχωρίσεις.


Βήμα 1ο : Σε λουσμένα και ταμποναρισμένα μαλλιά εφαρμόζουμε ένα προϊόν θερμοπροστασίας. Κατόπιν στεγνώνουμε και ισιώνουμε με μια χοντρή βούρτσα. Θέλουμε προστασία από τη θερμότητα, λείανση στις ρίζες αλλά ταυτόχρονα όγκο και ανάλαφρα, μεταξένια μαλλιά.

Bήμα 2ο :Δημιουργούμε μια χωρίστρα στο πλάι. Χωρίζουμε τα μαλλιά σε ίσα μέρη. Χρησιμοποιούμε ένα σίδερο για μπούκλες ή μια καινοτόμα βούρτσα που διαμορφώνει το χτένισμα με θερμαινόμενο κύλινδρο αυτόματης περιστροφής. Σχηματίζουμε μπούκλες σε απόσταση λίγων εκατοστών από τις ρίζες ή ανάλαφρους κυματισμούς.


Βήμα 3ο : Στερεώνουμε κάθε μπούκλα και διασφαλίζουμε κάθε κόμπο με ένα τσιμπιδάκι. Αφήνουμε τις μπούκλες να κρυώσουν για 6 λεπτά.  Αφαιρούμε τα τσιμπιδάκια και διαχωρίζουμε με τα ακροδάχτυλα τις μπούκλες. Ιδανικά χρησιμοποιούμε τη βούρτσα με φορά προς τα έξω. Για να έχουμε διάρκεια στο αποτέλεσμα ψεκάζουμε με ένα σπρέι διαμόρφωσης τις ρίζες και τα μήκη.

Βήμα 4ο : Στη συνέχεια αφού χωρίσουμε τα μαλλιά σε 3 μέρη πιάνουμε το πίσω μέρος κάνοντας μια πλεξίδα την οποία στερεώνουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σχηματίζοντας ένα ανέμελο σινιόν, με ένα τσιμπιδάκι. Το μυστικό είναι να το έχεις ψεκάσει με μια λακ για δυνατό αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρο αποτέλεσμα. Τυλίγουμε τις τις υπόλοιπες δύο τούφες και πιο συγκεκριμένα τις άκρες σε τσιμπιδάκια που έχουμε ψεκάσει με λακ. Παίρνουμε και τις στερεώνουμε στο κέντρο του πίσω μέρους του κεφαλιού, στην κοτσίδα-σινιόν που σχηματίσαμε. Εναλλακτικά, ακόμη πιο απλά, σχηματίζουμε δύο χαλαρές αλογοουρές τις οποίες και γυρνάμε εσωτερικά και στερεώνουμε και πάλι με τσιμπιδάκια στο ύψος του αυχένα.

Βήμα 5ο : Αφήνουμε δύο τούφες μπροστά ανέμελες για boho αποτέλεσμα ή κυματιστές για glam retro. Ιδανικά τις χτενίζουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση για να επιτύχουμε έξτρα όγκο, μοναδικό tip από τους πιο κορυφαίους hair experts. Oλοκληρώνουμε το φινίρισμα με λακ για διάρκεια και μια- δύο σταγόνες λάδι στις άκρες για την απαραίτητη λάμψη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου