Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Φυσική θεραπεία για τα μαλλιά


Είναι τα μαλλιά σας ξηρό και εύθραυστα; Είναι το χρώμα τους βαρετό και ανιαρό; Ξεχάστε τα ακριβά εμπορικά προϊόντα που μπορεί να κάνουν περισσότερη ζημιά παρά καλό στα μαλλιά σας.  Θεραπεύστε τα μαλλιά σας μόνοι σας, χρησιμοποιώντας όλα τα φυσικά συστατικά που βρίσκονται στη δική σας κουζίνα.

Μη φοβάστε τη ...χοληστερίνη.

 Θα πιστεύατε ότι τα περισσότερα εμπορικά μαλακτικά μαλλιών περιέχουν αλκοόλη που στεγνώνει τα μαλλιά;  Αντί για αυτά πάρτε ένα φλιτζάνι γεμάτο μαγιονέζα, λίγες μεμβράνες τροφίμων και ζεστάνετε μια-δυο πετσέτες με το σεσουάρ


 Ξεκινήστε από το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τις ρίζες. Στη συνέχεια, αλείψτε η μαγιονέζα με τα χέρια σας στα μαλλιά σας. Μαζέψτε τα μαλλιά πάνω από το κεφάλι σας. Πάρτε μερικές μεμβράνες τροφίμων και τυλίξτε τις γύρω από την κορυφή του κεφαλιού σας για τον περιορισμό της μαγιονέζας.

 Πάρτε μια προθερμασμένη από το πιστολάκι πετσέτα  και τυλίξτε τη γύρω από το κεφάλι σας πάνω από το περιτύλιγμα . Η θερμότητα θα βοηθήσει . Μετά από περίπου 10 λεπτά, κάντε αλλαγή πετσέτας και αφήστε την επάνω στα μαλλιά σας για άλλα 10 λεπτά.

 Αφαιρέστε την πετσέτα και την πλαστική μεμβράνη και λούστε τα μαλλιά σας, ως συνήθως. Μία φορά το μήνα, αυτή η θεραπεία θα κρατήσει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά.

 * Συμβουλή: αν τα μαλλιά σου είναι πολύ κατεστραμμένα από τη χημική επεξεργασία, μπορείτε να το κάνετε αυτό μία φορά την εβδομάδα. Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά λιπαρά, ίσως να θέλετε να προσθέσετε μαγιονέζα μόνο στις άκρες των μαλλιών εβδομαδιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου