Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Splashlights: Το στυλ που θα αντικαταστήσει το ombre για το 2014

Ξεκίνησε με αντάυγιες,συνέχισε με ombre και τώρα θα γίνει splashlight!

Αν δεν είστε ενημερωμένες σε θέματα βαψίματος μαλλιών θα αναρωτιέστε περί τίνος πρόκειται.Οι αντάυγιες, η απίστευτα δημοφιλής τάση με τις πολλές παραλλαγές,δημιουργεί τώρα μία λωρίδα μαλλιών σε χρωματισμό πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σας, η οποία εκτείνεται στο ύψος των αυτιών και επιμηκύνεται από το ένα στο άλλο.Το νέο αυτό στυλ δημιουργήθηκε από την Aura Friedman. Πηγή έμπνευσης της ήταν η ακτίνα laser και η τραγουδίστρια Caroline Polacheck που πριν ένα χρόνο της ζήτησε να κάνει κάτι πρωτότυπο για το νέο video clip της.


Πιο συγκεκριμένα η Friedman εξομολογείται: «Μου είπε ότι θέλει ένα στυλ που να παραπέμπει σε ακτίνα laser κοντά στα μάτια της και τελικά προέκυψε αυτό.Παρόμοια δημιουργία είχε γίνει και σε μία ακόμη καλλιτέχνιδα πριν ακριβώς έναν χρόνο.Η βασική ιδέα είναι το χρώμα να μοιάζει με λάμψη φωτός.Σαν ένα σημάδι φωτός». Τώρα ο κόσμος αρχίζει και το παρατηρεί και σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε από το περιοδικό Allure στο τεύχος του Σεπτεμβρίου πως τα splashlights ενδέχεται να είναι το νέο ombre για το 2014.

«Πολλοί πελάτες επικοινώνησαν για να εφαρμοστεί το ίδιο στυλ και σε αυτούς. Η αλήθεια είναι πως μου πήρε 9 ώρες για να το πετύχω την πρώτη φορά.Επομένως αν το ξανακάνω δεν θα κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά κάτι παρόμοιο που θα ταιριάζει στον πελάτη»εξηγεί η Friedman. «Εάν η λωρίδα που πρόκειται να βαφτεί μετατοπιστεί λίγο πιο κάτω θα είναι ευκολότερο να γίνει επιτυχημένο και θα διαρκέσει λιγότερο.Πολλοί στο Instagram λένε ότι θα το δοκιμάσουν σίγουρα και στα δικά τους μαλλιά»

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτά που έχουν διαφημίσει τόσο πολύ το συγκεκριμένο στυλ και πολλοί κομμωτές των πιο διάσημων σαλονιών κομμωτικής τοποθετούνται λέγοντας ότι τα splashlights θα είναι για λίγους και τολμηρούς και όσους θέλουν να ξεφύγουν από την τετριμμένη και χιλιοφορεμένη παλέτα του ombre style.Ο διευθυντής εκπαίδευσης της Redken υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν και παραλλαγές της τεχνικής όπως οι γραμμές από οριζόντιες να γίνουν κάθετες κατά μήκος των μαλλιών. Η παραλλαγή αυτή θα προσεγγίσει περισσότερη πελατεία που θα αποτελείται από νέους,ενημερωμένους στη μόδα πελάτες.

Αν και φαίνεται να ταιριάζουν σε μακριά μαλλιά, μπορεί και να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε μήκος και χτένισμα,ακόμα και σε φράντζα  Οι απόψεις είναι διφορούμενες για τα splashlights.Πολλοί λένε ότι θα το δοκιμάσουν σίγουρα αν και είναι παράξενο και συγχρόνως χαρούμενο στυλ. Άλλοι δηλώνουν πως σε περίπτωση που τα splashlights βγουν στη μόδα θα προτιμήσουν να ξυρίσουν τα μαλλιά τους!
Όπως και να έχει θα είναι σίγουρα το στυλ του 2014 που θα συζητηθεί από πολλούς και θα το φορέσουν ακόμα περισσότεροι!

Πηγή:http://shine.yahoo.com/beauty/splashlights-ombre-201300851.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου