Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τα top χτενίσματα για το γυμναστήριο!

Όλο και περισσότεροι καθημερινά σπέυδουν στα γυμναστήρια και στον υγιεινό τρόπο ζωής!Και το γυμναστήριο όμως θέλει το στιλ του και αυτό σημαίνει πώς το κατάλληλο χτένισμα σε μεταμορφώνει και εκεί! Ρίξε μια ματιά στα χτενίσματα εκείνα που σε μεταμορφώνουν και στις αθλητικές σου δραστηριότητες!


1.Ψηλός κότσος
Το πιο συχνό χτένισμα για γυμναστική.Για να το εμπλουτίσεις μπορείς να πλέξεις  μερικές τούφες του. Είναι τόσο απλό σαν χτένισμα που μπορείς ακόμη και χωρίς τη χρήση της βούρτσας να έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.









2.Ψαροκόκκαλο
Αν η συγκεκριμένη πλεξούδα δεθεί σφιχτά αποτελεί πολύ βοηθητικό χτένισμα για το γυμναστήριο γιατί κρατά τα μαλλιά και δεν αφήνει τις ενοχλητικές τουφίτσες να σας ζεσταίνουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης








3.Κότσος μπαλαρίνας
Ρομαντικός και κλασσικός αποτελεί σύμβολο γοητείας και αναδεικνύει λαιμό και πρόσωπο. Μην τον κάνετε σφιχτό!Αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν χαλαρά για να τονίζουν τα χαρακτηριστικά σας και να μην σας πονά το βάρος του κατά την προπόνηση.










4.Γαλλική πλεξούδα στο πλάι
Και δεν σε ενοχλεί στην γυμναστική όταν κινείσαι και είναι και πολύ κομψή αφού αναδεικνύει το πρόσωπό σου. Τι άλλο θες;








5.«Στριφτό» σινιόν
Δεν έχεις χρόνο να λούσεις τα μαλλιά σου μετά το γυμναστήριο;Κανένα πρόβλημα! Κάνε ένα στριφογυριστό κοτσάκι σε χαμηλό ύψος πιάνοντας το χαλαρά με μερικά τσιμπιδάκια. Αν το αφήσεις για λίγη ώρα τα μαλλιά σου θα γίνουν κυματιστά και πολύ όμορφα!









6.Κορδέλα ή στέκα
Ο απλός ψηλός κότσος μπορεί να γίνει διαφορετικός και πρωτότυπος στολίζοντας τον με μία στέκα ή κορδέλα! Υπάρχει τεράστια ποικιλία στα καταστήματα για να διαλέξετε αυτήν που σου ταιριάζει και σε εκφράζει.










7.Συνδυασμός κότσου και πλεξούδας
Για να τον φτιάξετε γυρίστε προς τα κάτω το κεφάλι και αρχίστε να πλέκετε τα μαλλιά σας από τη βάση του κεφαλιού προς την κορυφή. Θα σας εξυπηρετήσει σίγουρα πολύ γιατί θα αποτρέψει τις τούφες να πέφτουν και να σας ενοχλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου