Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γιορτινά χτενίσματα για το 2013

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και ήδη οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν κάνει τις προτάσεις τους για τα χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν στα ρεβεγιόν και τις γιορτινές συναντήσεις.Τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων,είναι γεγονός ότι βγαίνουμε περισσότερο, συναντάμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ντυνόμαστε πιο επίσημα. Επομένως και το χτένισμα μας θα είναι επίσημο,γιορτινό και λαμπερό. Σήμερα τα χτενίσματα που προτείνονται είναι εύκολα και γρήγορα να γίνουν, αρκεί να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία.

Πάμε να δούμε τι προτάσεις κυριαρχούν φέτος:




•Faux Bob
Πιασμένα σε έναν χαλαρό χαμηλό κότσο με ατημέλητες τούφες να πέφτουν στο πλάι αποτελεί μία πολύ κομψή λύση για τις γιορτινές σας εξόδους. Ο κότσος αν και χαλαρός κρατιέται σφιχτά με πολλά τσιμπιδάκια που κρύβονται μέσα στα μαλλιά. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ μακριά αρχικά μπορείτε να τα πιάσετε αλογοουρά και έπειτα να τα γυρίσετε στη βάση του κεφαλιού σας.Χρησιμοποιώντας πάλι τα τσιμπιδάκια θα στερεώσετε τον κότσο.






•Κομψό σινιόν
Ίσως το πιο κλασσικό χτένισμα. Ένα καλά οργανωμένο και αυστηρό σινιόν είναι το κατάλληλο στυλ που μπορείτε να ακολουθήσετε για οποιαδήποτε περίσταση.Για να ενισχυθεί η κομψότητα του μπορείτε να προσθέσετε λίγο κερί με γκλιτερ για επιπλέον λάμψη.




•Κότσος με όγκο
Ένα πολύ γοητευτικό χτένισμα που χαρίζει και ομορφαίνει.Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν είναι πολύ σφιχτός και επιτρέπει στις τούφες να πέφτουν χαλαρά στο πρόσωπο δίνοντας μία κλασσική και στιλάτη εμφάνιση. Ένα ακόμη όμορφη στοιχείο είναι ο στριφογυριστός τρόπος που πιάνονται τα μαλλιά στη μέση του κεφαλιού. Συνίσταται μία πλούσια δόση λακ για να δώσουν όγκο και κράτημα.






•Στριφογυριστός κότσος
Πολύ απλό χτένισμα. Μαζέψτε με τα χέρια τα μαλλιά σας πίσω και αυτα που περισσεύουν τα στριφογυρνάτε πιάνοντας τα με τσιμπιδάκια. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει αφού κολακεύει και αναδεικνύει το πρόσωπό σας.




•Casual Σινιόν
Αποτελούν τη λύση της τελευταίας στιγμής. Κι όμως κατάφεραν να αποτελέσουν επίσημο χτένισμα που μπορεί να «φορεθεί» σε όλες τις περιστάσεις. Είναι σφιχτό στο πλάι αλλά ο κότσος είναι χαλαρά πιασμένος αφήνοντας μόνο μερικές τουφίτσες να φεύγουν.Με τέτοιο χτένισμα θα λάμπετε τα Χριστούγεννα και αν βάλετε και μια γενναιόδωρη δόση από σπρέι με γκλίτερ σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.





•Σινιόν δύο αποχρώσεων
Ένα μεγάλο σινιον στο ύψος του λαιμού μπορεί να μοιάζει συνηθισμένο αλλά όταν οι αποχρώσεις διαφέρουν και τα μαλλιά ανοίγουν στις άκρες τους τότε το χτένισμα αυτο μπορεί να αποδειχθεί το πιο μοντέρνο και θηλυκό απ’όλα. Οι αποχρώσεις αυτές συνίσταται να είναι σε ζεστούς τόνους του καστανού και του ξανθού. Ένα ωραίο tip είναι να αυξήσετε τον όγκο στις ρίζες των μαλλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου