Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τα καλύτερα στυλ μαλλιών της χρονιάς που μας πέρασε

Και φέτος όπως κάθε χρόνο είδαμε πληθώρα χτενισμάτων και κουρεμάτων από διάσημες κυρίες του εξωτερικού.Παρακάτω παρουσιάζονται τα πιο συζητημένα κουρέματα για το 2013 σύμφωνα με τις εμφανίσεις που είχαν στο κόκκινο χαλί, σε περιοδικά και γενικότερα αυτά που τράβηξαν περισσότερο τα βλέμματα.


•Karlie Kloss
Υποστηρίζεται ότι θα έχει την πορεία του χτενίσματος “Rachel” από την πετυχημένη αμερικάνικη σειρά “Friends”. Είναι ένα κούρεμα με ιστορία πίσω του αφού έγινε τελείως αυθόρμητα και από έναν κομμωτή που πίστευε ότι κόβοντάς τα θα έδινε στυλ και προσωπικότητα στο μοντέλο.Το κούρεμα αυτό αν και απλό και βολικό,την καθιέρωσε και την πήγε στα ύψη της καριέρας της. Πολλοί προσπάθησαν να την αντιγράψουν και από πέρυσι που το έκανε μέχρι φέτος έχουν βγει πολλές παραλλαγές.




•Χτενίσματα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από την ταινία “Great Gatsby”
Από τη στιγμή που βγήκε η ταινία στους κινηματογράφους την άνοιξη του 2013 τα χτενίσματα της δεκαετίας του ’20 έχουν γίνει trend. Το vintage κυριαρχεί τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ,φτερά για τα μαλλιά και κοσμήματα.







•Μήκος ανάμεσα στους ώμους και το πηγούνι
Ό,τι καλύτερο για πρόσωπα με λεπτά,ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.Τονίζει και ομορφαίνει το σχήμα του προσώπου και φορέθηκε πάρα πολύ φέτος.







•Μακριά κυμματιστά μαλλιά με κοντή φράντζα
Κλασσικό κούρεμα που λάνσαρε η Naomi Campbell. Δεν είναι και από τα πιο βολικά κουρέματα αφού η κοντή φράντζα απαιτεί συχνή περιποίηση από κομμωτή για να διατηρείται στο σωστό μήκος. Το συγκεκριμένο κούρεμα το κάνανε και άλλες διάσημες κυρίες όπως η Beyonce και η Michelle Obama.




•Πολυχρωμία στα μαλλιά
Ένα στυλ που δεν τολμούν πολλοί και δεν αρέσει σε όλους. Η αλήθεια είναι πως όποιος το κάνει είναι τολμηρός αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ με την ηλικία του και το γενικότερο στυλ του. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι τα έντονα ροζ, μωβ, πράσινο και μπλε.








•Ombré :Σκούρα στη ρίζα, ανοιχτά στις άκρες
Το έχουμε δει σε όλα τα μήκη μαλλιών και από όλες τις ηλικίες. Δίνει την αίσθηση του φυσικού ξανθίσματος από τον καλοκαιρινό ήλιο γι’αυτό και αγαπήθηκε τόσο πολύ. Επίσης αποτελεί βολική λύση καθώς δεν χρειάζεται να πάτε στο κομμωτήριο για να το ανανεώσετε συχνά. Μπορεί δηλαδή να κρατήσει και για ένα χρόνο ακόμα.






•Κοντό καρέ που μακραίνει στο τέλος του
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποια με φουντωτά,βαριά μαλλιά. Προσδίδει κύρος και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.









•Πλεξούδες
Επανήλθαν και θα μείνουν για πολύ καιρό. Πάρα πολλές διάσημες γυναίκες κάνανε το χτένισμα αυτό σε επίσημες περιστάσεις και τράβηξαν τα βλέμματα όλων. Μπορείτε να τις κάνετε ψηλά,χαμηλά, στο πλάι και όπου αλλού θέλετε.








•Ψηλός,χαλαρός κότσος
Ένα ακόμη trend του 2013 ήταν τα χτενίσματα που φαίνονται... αχτένιστα! Και ο κότσος αυτός είναι ένα από τα ομορφότερα χτενίσματα αφού αφήνει να πέφτουν χαλαρά κάποιες τούφες και μαζεύει τα υπόλοιπα για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Θα χρειαστούν αρκετά τσιμπιδάκια για να στερεωθεί ο κότσος.







Αυτά είναι κάποια από τα ωραιότερα κουρέματα,χτενίσματα και χρώματα μαλλιών που είδαμε το 2013. Το βασικό συμπέρασμα; Άνετα κουρέματα που δεν απαιτούν πολύ χρόνο για να στυλιζαριστούν και χρώματα κοντά στους φυσικούς τόνους του κάθε μαλλιού. Να δούμε τι έχουμε να περιμένουμε για το 2014.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου