Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

14 χτενίσματα για το 2014!

Αυτά είναι τα 14 στυλ μαλλιών που θα διαπρέψουν το 2014 σύμφωνα με τους σχεδιαστές και τους οίκους μόδας. Ατίθασα μαλλιά, γήινοι τόνοι και κάθε είδους αξεσουάρ είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της κολεξιόν για την Άνοιξη του 2014.



1.Κυματιστά
Που το είδαμε:Calvin Klein
Φέτος ξεχνάμε τα στημένα μπουκλάκια που επικρατούν στο Hollywood μέχρι τώρα. Τα κυματιστά μαλλιά πλέον έχουν διαφορετικά σχήματα μεταξύ τους και μπερδεύονται χωρίς να έχουν καμία ομοιογένεια. Για να γίνει από σας στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε κοτσιδάκια στα μαλλιά σας και να κοιμηθείτε το βράδυ με αυτά. Το επόμενο πρωί θα έχετε το επιθυμητό, ανέμελο αποτέλεσμα.





2.Κοντό φουσκωτό καρέ
Που το είδαμε: Burberry Prorsum
Το 2013 είδαμε πάρα πολλές παραλλαγές του καρέ, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά που φτάνουν στο ύψος των ώμων. Το 2014 τα καρέ γίνονται πιο κοντά, τελειώνουν στο ύψος του μάγουλου και αναδεικνύουν πρόσωπα με λεπτά, αρμονικά χαρακτηριστικά. Μην το προσπαθήσετε όσες έχετε μάγουλα ή έντονα χαρακτηριστικά.






3.Τραχύ, έντονα φιλαριστό 
Που το είδαμε: Calvin Klein
Σίγουρα αυτό το στυλ μαλλιών δεν ταιριάζει σε πολλές και δεν μπορεί να υποστηριχτεί και από πολλές. Παρ’όλα αυτά τα έντονα, απότομα φιλαρίσματα επανέρχονται σαν τάση και πολλοί κομμωτές θα σκεφτούν να τα εμπλουτίσουν με ανταύγειες.







4.Λείο, ανδρόγυνο στυλ
Που το είδαμε: Christian Dior
Ότι κούρεμα και να έχετε, από μακριά μαλλιά ως τη μέση μέχρι αγορίστικο κοντό το συγκεκριμένο χτένισμα θα σας πάει και θα σας αναδείξει. Η χωρίστρα πάει στην άκρη και μία γενναία δόση ζελέ φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορεί να γίνει για οποιαδήποτε περίσταση και να σας βολέψει είτε πρόκειται για κάτι επίσημο είτε για μία απλή συνάντηση. Αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά μπορείτε να πιάσετε αυτά που περισσεύουν σε έναν κομψό κότσο.




5.Κυματιστές μπούκλες
Που το είδαμε: Diane von Furstenberg
Αν δεν σας αρκούν τα κυματιστά μαλλιά που προτείνει ο Calvin Klein ενισχύστε το λουκ σας προσθέτοντας περισσότερες μπούκλες στα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι ειδικό για αυτό. Προσπαθήστε όμως να μην είναι πολύ πυκνές και πολύ κοντά η μία στην άλλη για αν δώσετε στα μαλλιά σας το ατημέλητο αυτό στυλ που όλοι προτείνουν για φέτος.





6.Κότσοι γεμάτοι αξεσουάρ
Που το είδαμε: Dolce & Gabbana
Αυτό είναι το στυλ που θα δούμε περισσότερο φέτος την άνοιξη. Προσθέστε στα χτενίσματα που κάνετε όσο απλά κι αν είναι κορδέλες με λουλούδια και αφήστε μερικά τσουλουφάκια να πέφτουν γύρω από το πρόσωπό σας για όμορφο τελείωμα.







7.Ίσια, στιλπνά και λαμπερά
Που το είδαμε: Donna Karen
Επίσης το 2014 υποδέχεται ξανά με χαρά τα ίσια μαλλιά και τα πιστολάκια όπως και τα σίδερα μαλλιών θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια. Προτείνεται επίσης, μία τούφα να στερεώνεται με λακ προς τα πίσω για να αναδεικνύεται το πρόσωπό σας.







8.Αφέλειες σαν ροκ σταρ
Που το είδαμε: Emilio Pucci
Αφέλειες και πιασίματα που παραπέμπουν σε ατημέλητη ροκ σταρ είναι must επιλογή για το στυλ σας το 2014. Συμβουλευτείτε τα μοντέλα του Emilio Pucci.








9.Φράτζα
Που το είδαμε: Fendi
Το είδαμε στην πασαρέλα αν και δεν είναι κούρεμα για πασαρέλα. Το συμπέρασμα επομένως είναι ότι η πυκνή, ίσια φράτζα θα φορεθεί πολύ φέτος.








10.«Κατεστραμμένος κότσος»
Που το είδαμε:  Giambattista Valli
Το πλέον απλό, πολυφορεμένο και κομψό χτένισμα συνεχίζεται να επικρατεί και την ερχόμενη χρονιά. Πιάστε κότσο τα μαλλιά σας και με τα δάχτυλα σας δημιουργήστε ατημέλητα τσουλουφάκια σε όλο το μήκος του κότσου.







11.70’s fick
Που το είδαμε: Giorgio Armani
Το συγκεκριμένο χτένισμα ουσιαστικά συνδυάζει το θρυλικό χτένισμα της Farrah Fawcett και το pin up στοιχείο που θέλει τα χτενίσματα να είναι ψηλά και στο πλάι.








12.Πλεξούδα στο πλάι
Που το είδαμε: Giles
Αυτό το εύκολο και απλό χτένισμα είναι κατάλληλο για μέρες με χάλια καιρό ή μέρες που ξυπνάμε με χάλια μαλλιά. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές με πλεξούδες που μπορείτε να κάνετε και να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας, από την πιο απλή στην πιο σύνθετη.







13.Wet Look
Που το είδαμε: Gucci
Το στυλ των βρεγμένων μαλλιών είναι στις πασαρέλες τις τελευταίες σεζόν αλλά το 2014 θα γίνει σίγουρα must. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όταν θα κάνετε αυτό το χτένισμα είναι το μακιγιάζ που θα πρέπει να είναι προσεγμένο και σχετικά έντονο αφού έχοντας τα μαλλιά σας έτσι καταφέρνετε να φανεί όλο σας το πρόσωπο.






14.Τράβηγμα των μαλλιών στην άκρη
Που το είδαμε: Lanvin
Αρχικά κάνετε την χωρίστρα στην άκρη και φέρτε τα μαλλιά σας όλα από την άλλη αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στα μάτια σας.








Πηγή:http://www.glamourmagazine.co.uk





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου