Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Καλοκαίρι 2016: Προτάσεις για το χρώμα των μαλλιών σας!





Το καλοκαίρι μπήκε και αύριο έχετε ραντεβού στο κομμωτήριο για βαφή αλλά δεν βρήκατε το χρώμα που σας ταιριάζει περισσότερο για να το προτείνεται στο κομμωτή/κομμώτρια σας. Ψάξαμε για σας και βρήκαμε προτάσεις για να βάψετε τα μαλλιά σας συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τάσεις και απολαμβάνοντας ένα καλοκαιρινό ανάλαφρο λουκ.








Soft blonde
Εάν θέλετε το χρώμα σας να σας προσδίδει ένα πιο ανάλαφρο στυλ δεν έχετε παρα να κάνετε πιο απαλές αποχρώσεις. Έτσι το ξανθό θα αποπνέει μία λεπτότητα που τη χρειάζεστε για το καλοκαίρι!


Strawberry Blonde
Το strawberry blonde συνδυάζει τη φωτεινότητα του ξανθού και η ζεστασιά του κόκκινου. Ο καλοκαιρινός ήλιος προσθέτει στο χρώμα παιχνιδιάρικες αντανακλάσεις που το κάνουν ακόμα πιο δελεαστικό. Τολμήστε το!



Balayage
Πίσω στο balayage! Είναι μία τεχνική που θα κάνει τα μαλλιά σας να μοιάζουν ότι άνοιξαν φυσικά από τον ήλιο. Μπορεί να σας δώσει δηλαδή ένα απαλό, φυσικό λουκ, ότι πρέπει για το καλοκαίρι!


Flamboyage
Το flamboyage αποτελεί έναν υπέροχο συνδυασμό του ombre και του balayage. Αυτή η τεχνική προσδίδει βάθος, και φυσικότητα στα μαλλιά. Τα μαλλιά σας δείχνουν πιο φωτεινά με έναν ιδιαίτερα φυσικό τρόπο.

Natural Browns
Τι πιο ωραίο από το φυσικό καστανό χρώμα σας. Η εποχή δείχνει όλο και περισσότερο την τάση να αναζητεί φωτεινές αποχρώσεις που έχουν όμως σαν βάση το φυσικό χρώμα του καθενός.


Ronze
Ένα χρώμα που προκύπτει από την ανάμειξη του κόκκινου και καφέ χάλκινου. Αυτό το χρώμα μπορεί να φωτίσει την επιδερμίδα σας και να την κάνει να μοιάζει πιο λαμπερή αρκεί να βρείτε τον τόνο που σας ταιριάζει περισσότερο!








Pastel Glamour
Και για τις πιο τολμηρές!!!! Οι παστέλ αποχρώσεις σε συνδυασμό με ένα λαμπερό στυλ είναι αναμενόμενες για αυτό το καλοκαίρι. Δοκιμάστε πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως ρόζ, μώβ και μπλέ!


Με τις παραπάνω προτάσεις καλύπτονται πολλές διαφορετικές προτιμήσεις στις αποχρώσεις των μαλλιών. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο παρά να διαλέξετε ποια σας ταιριάζει περισσότερο!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου