Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

5 νέες πλεξίδες που θα αντιγράψουμε από τα catwalks!

Οι πλεξίδες παραμένουν το hot thing to do με τα μαλλιά σου. Σου έχουμε πέντε εμπνεύσεις!



Michael Kors

Είναι τόσο ωραία ιδέα και τόσο εύκολη μαζί! Την επόμενη φορά που θα πλέξεις μια χαλαρή πλεξίδα πάρε ένα δερμάτινο κορδόνι και πλεξ'το ανάμεσα στα μαλλιά σου αφήνοντας το να πέφτει στο τελείωμα. Το είδαμε στον Michael Kors και μας αρέσει πολύ!

John Galliano

Μια πλεξίδα ψαροκόκαλο είναι all time classic! Στον John Galliano το είδαμε σε πολλές παραλλαγές. Οι δικές μας αγαπημένες είναι η πλεξίδα ψαροκόκκαλο στο πλάι αλλά και οι δύο πλεξίδες ψαροκόκκαλο με χωρίστρα στη μέση και οι οποίες πέφτουν στον δεξί και τον αριστερό ώμο αντίστοιχα.   

Iceberg

Μπορεί με μια πρώτη ανάγνωση να μοιάζει με πλεξίδα αλλά στην πραγματικότητα εδώ τα μαλλιά έχουν χωριστεί σε δύο (και όχι τρεις!) τούφες και έχουν τυλιχτεί μεταξύ τους. Για να το αντιγράψεις, χτένισε όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω και ξεκίνησε το χτένισμα από το ύψος του αυχένα. Πιάσε την άκρη της πλεξίδας με ένα λεπτό λαστιχάκι.

Antonio Marras

Για να αντιγράψεις την πλεξίδα του Antonio Marras θα πρέπει να είσαι τολμηρή! Το μυστικό είναι να χτενίσεις τα μαλλιά σου προς μια φορά (αριστερά ή δεξιά) και να πιάσεις μια κοτσίδα στην κορυφή του κεφαλιού και προς το μέτωπο. Έπειτα, πλέξε κανονικά την κοτσίδα, φερ' την περιμετρικά του κεφαλιού και σταθεροποίησε με τσιμπιδάκια ίδιας απόχρωσης με των μαλλιών σου. 

Vionnet

Μια πλεξίδα στεφάνι αλλά κατά μήκος του αυχένα είναι πάντα μια πολύ όμορφη και chic πρόταση. Για να την κάνεις πιο summer-y άφησε την πλεξίδα να πέφτει στον έναν ώμο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου