Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οδηγίες για πλεξούδες

Η πλεξούδα είναι ένα εύκολο και πρακτικό στιλ που προτιμάται από πολλές γυναίκες για διάφορες περιστάσεις. Κάποιες πλεξούδες είναι εύκολο γίνουν και κάποιες απαιτούν λίγο παραπάνω χρόνο. Παρακάτω παρουσιάζονται οδηγίες βήμα βήμα σε βίντεο, για διαφορετικά είδη πλεξούδας. 













Πλαϊνή Dutch πλεξούδα – Dutch Side Braid
Η πλαϊνή Ολλανδική πλεξούδα είναι γνωστή και ως η αντίστροφη πλεξούδα. Είναι η ίδια τεχνική με την Γαλλική πλεξούδα αλλά αντί να πλέκετε τα μαλλιά από πάνω, πρέπει απλά να τα φέρνετε από κάτω σε κάθε κίνηση. Και επειδή ίσως σας μπέρδεψα, δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε καλύτερα την τεχνική.



Γαλλική πλεξούδα των διασήμων – Celebrity French Braid
Το στιλ της πλεξούδας αυτή προτιμήθηκε δεόντως από τους διασήμους τόσο της εγχώριας όσο και της παγκόσμιας showbiz. Είναι τέλεια για εκείνες τις ενοχλητικά ζεστές και με υγρασία μέρες. Συνήθως, προτιμάται για να αναδείξει το ντεκολτέ και οποιοδήποτε κόσμημα φοριέται γύρω από τον λαιμό.



Αντίστροφη πλεξούδα ψαροκόκαλο – Reverse Fishtail Braid
Ξέρω ότι οι πλεξούδες ψαροκόκαλο είναι παντού σήμερα, ειδικά οι διαφορετικές εκδοχές της πρωτότυπης πλεξούδας. Αυτό που δεν ήξερα, ήταν πως φτιάξω μία. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε και εσείς πώς να φτιάξετε την αντίστροφη πλεξούδα ψαροκόκαλο.


Και για αυτούς που δεν ξέρουν πως γίνεται και η κανονική πλεξούδα ψαροκόκαλο, δείτε το παρακάτω βίντεο.


Ακατάστατη πλαϊνή πλεξούδα με κόμπους – Knotted Messy Side Braid
Αν και αυτό το στιλ πλεξούδας δεν είναι τόσο γνωστό, είναι ιδανικό για μετρίου μήκους μαλλιά. Το κομψό στιλ που δημιουργείται είναι τέλειο για βραδινή έξοδο ή για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Παίρνει, επίσης, μόνο μερικά λεπτά για να γίνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου