Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Κουρέματα που ταιριάζουν σε όλους


Ψάχνοντας για καινούρια εμφάνιση στα μαλλιά μας πάντα κοιτάμε τους διάσημους για πάρουμε ιδέες. Αυτό πάντα μας δημιουργεί την ερώτηση «Μου αρέσει, αλλά θα μου πηγαίνει;» Αν επιλέξουμε κάποιο από αυτά, μπορεί να έχουμε τα δύο άκρα αποτελέσματα, επιτυχία ή αποτυχία. Υπάρχουν, ωστόσο, τέσσερα κουρέματα που δουλεύουν για όλους τους τύπους προσώπων.






Μακριά Επίπεδα
Τα μακριά επίπεδα στα μαλλιά εμφανίζονται ανά τακτά διαστήματα στο κόκκινο χαλί και για καλό λόγο, είναι εξαιρετικά ευέλικτα και έχουν πολλά διαφορετικά στυλ. Ένα από αυτά είναι τα λαμπερά κύματα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία της Άλισον Γουίλιαμ. Αυτό το είδος κουρέματος αναδεικνύει την φυσικά υφή των μαλλιών σας, δίνοντάς τα όγκο και βοηθά στο στιλιζάρισμα τους πριν ακόμα στεγνώσουν.    







Φράντζα στο πλάι
Οι πιο κοντές απότομες φράντζες δεν είναι για όλους, αλλά οι μακριές και προς το πλάι είναι. Όταν
επιλέγουμε μια πλευρά, όπως η Κάμερο Ντίαζ, οι πιο κοντές μπροστινές στρώσεις τραβούν την προσοχή στα ζυγωματικά, κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται λεπτότερο. Μπορείτε να τα ισιώσετε για μία πιο επίσημη εμφάνιση ή να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους για κύματα και υφή.






Γωνιακό Κούρεμα
Ένα κομψό μακρύ κούρεμα με γωνίες προς τα μπροστά, όπως της Μπρούκλιν Ντέκερ, είναι ένα εξαιρετικό στιλ με χαμηλή συντήρηση για όσες θα προτιμούσαν να μην αφιερώνουν πολύ χρόνο στο φτιάξιμο των μαλλιών τους. Οι απότομες άκρες δίνουν στα λεπτά μαλλιά της ψευδαίσθηση του όγκου, ενώ τα στρώματα μέχρι το πιγούνι μπορούν να μπουν πίσω από τα αυτιά ή να στερεωθούν μακριά από το πρόσωπο για μια διαφορετική εμφάνιση. Το συγκεκριμένο κούρεμα κολακεύει ιδιαίτερα τους ώμους όταν συνοδεύεται με αμάνικά φανελάκια ή στράπλες μπλούζες.



Χωρίστρα στο πλάι
Η χωρίστρα στο κέντρο είναι δύσκολο να πηγαίνει σε κάποιον, αφού τονίζει την ασύμμετρη φύση των προσώπων. Με ένα κλικ προς τα δεξιά ή αριστερά η εμφάνιση του προσώπου αλλάζει. Πάρτε για παράδειγμα την Γκουίνεθ Πάλτροου, τα μακριά επίπεδα που περιβάλλουν το πρόσωπο δείχνουν υπέροχα με πλαϊνή χωρίστρα και όγκο στο στέμμα του κρανίου.








Πηγή: www.dailymakeover.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου