Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Αποχρώσεις μαλλιών για των χειμώνα

Τα χρώματα που θα επικρατήσουν είναι φυσικά όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σε πιο γήινες (φυσικές) αποχρώσεις : Τα ζεστά και ιδιαίτερα τα ψυχρά φυσικά χρώματα έρχονται να μας θυμίσουν τις κρύες μέρες του χειμώνα! Τα συμπληρωματικά χρώματα για φέτος (αν όχι και τα βασικά) θα είναι το κόκκινο και το χάλκινο και περισσότερο σε ανταύγειες. Φέτος το στυλ του χειμώνα θα προσπαθήσει να είναι πιο φωτεινό , σαν συνέχεια του καλοκαιριού.




CARA DELEVINGNE

Το supermodel παράτησε τις ξανθές ανταύγειες της για ένα ζεστό καστανό χρώμα, επιδεικνύοντας τις σκοτεινές μπούκλες της με μία χαλαρή, ανεμοδαρμένη πλεξούδα στο LACMA Art + Film Gala. Εκπληκτική, ως συνήθως!
ARIANA GRANDE

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι πλέον γνωστή για τα μέλι ξανθιά μαλλιά της, επέστρεψε στις μελαχρινές ρίζες της, πάνω στην ώρα για την χειμερινή περίοδο.
KEIRA KNIGHTLEY

Στα Moët British Independent Film Awards στο Λονδίνο, η Knightley περπάτησε στο κόκκινο χαλί μέσα σε μία Simone Rocha, η οποία έκανε υπέροχη αντίθεση με την νέα σοκολατί απόχρωση της.
VANESSA HUDGENS

Η Vanessa Hudgens έχει μια τάση για εποχιακές αλλαγές στα μαλλιά, απλά κοιτάξτε τις φλογερές κόκκινες ανταύγειες που άρχισε να επιδεικνύει το φθινόπωρο. Μπαίνοντας στο χειμώνα, ωστόσο, η ηθοποιός άλλαξε το ombre στιλ της για ένα βαθύ καφέ bob, το οποίο συνδύασε με ασύμμετρες αφέλειες.
EVA LONGORIA

Το 2014 ήταν ένα έτος πειραματισμού για την Longoria, η οποία έχει αλλάξει τα μακριά ombre μαλλιά της σε μία all-over σοκολατί απόχρωση.
NICOLE RICHIE

Ο χαμαιλέοντας των μαλλιών δεν είναι ξένη με την αλλαγή, έχοντας πάει από ξανθιά σε μελαχρινή σε μωβ και aqua. Τελευταία απόχρωση της; Μια βαθιά απόχρωση του μπλε.
SHAILENE WOODLEY

Μετά από ένα σύντομο ξανθό πέρασμα, η Shailene Woodley επέστρεψε στις μελαχρινές ρίζες της για το φθινόπωρο, βάφοντας τα pixie cut μαλλιά της σε έναν βαθύ σοκολατί τόνο.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου