Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μειώστε τα έξοδα του κομμωτηρίου σας εξοικονομώντας νερό

  Τα έξοδα ενός κομμωτηρίου είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα εάν αναλογιστεί κανείς τις απολαβές του προσωπικού, το ρεύμα και το νερό που καταναλώνεται.
  Ένας επιχειρηματίας κομμωτής χρειάζεται να γνωρίζει τα έξοδα του κομμωτηρίου του καθώς και να ψάχνει διαρκώς τρόπους για να τα μειώσει.
  Σήμερα λοιπόν θα αναφερθούμε σε τρόπους εξοικονόμησης νερού το οποίο όχι μόνο θα συμβάλλει στην οικονομική ευφορία του κομμωτηρίου σας, θα θέσει και την επιχείρηση σας φιλική προς το περιβάλλον.





  •   Μην θεωρείτε τις χρεώσεις της χρήσης και διάθεσης νερού πάγια έξοδα. Πολλές εταιρείες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και το 50% των χρημάτων που δαπανούν σε νερό εφαρμόζοντας ορισμένα απλά και οικονομικά μέτρα μείωσης της χρήσης νερού.
  • Πάντοτε να μετράτε και να ελέγχετε την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείτε. Να συγκρίνετε τη χρήση νερού κάθε χρόνο. Συγκρίνετε επίσης τη χρήση νερού με την παραγωγή για τις κατασκευαστικές εταιρείες και με τον αριθμό του προσωπικού για τους τομείς υπηρεσιών.
  • Φροντίστε τα μέλη του προσωπικού να έχουν πλήρη επίγνωση της σημασίας της μείωσης της χρήσης νερού.
  • Φροντίστε οι σωλήνες να είναι καλά μονωμένοι ώστε να προστατεύονται από ζημιές λόγω παγετού.
  • Αναζητήστε δυνατότητες επαναχρησιμοποίησης υδάτων επεξεργασίας.
  • Φροντίστε να ενθαρρύνετε το προσωπικό να αναφέρει τυχόν διαρροές και να επιδιορθώνετε τις διαρροές γρήγορα.

Όταν αγοράζετε καινούργιο εξοπλισμό, να λαμβάνετε υπόψη την αποδοτική κατανάλωση νερού. Ίσως η αγορά εξοπλισμού αποδοτικού από άποψη κατανάλωσης νερού κοστίζει περισσότερο, αλλά η περίοδος απόσβεσης θα είναι μικρή χάρη στην εξοικονόμηση νερού που θα πετύχετε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου