Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κούρεμα φθινόπωρο-χειμώνας 2015-2016

Oι καλοκαιρινές διακοπές ήρθαν στο τέλος τους, φθινοπωριάζει σιγά σιγά και η ενημέρωση για τις νέες τάσεις κουρέματος είναι αναγκαία.








   Tα μαλλιά δυστυχώς τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν υποστεί φθορά.Όμως, ευτυχώς, αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μία ανανέωση στο look κάνοντάς σας να υποδεχτείτε με διαφορετική ψυχολογία τον χειμώνα.

    Φέτος το χειμώνα όπως και το καλοκαίρι που μας πέρασε η τάση είναι το μακρύ μαλλί με ᾽70  διάθεση , το loose Bob καρέ και τα pixe κουρέματα.
          
Αναλυτικότερα :








 Μακρυά μαλλιά

Για τις κυρίες με μακρυά μαλλιά ο χειμώνας τις θέλει με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι, πλεξούδες,κότσους και extra όγκο.Ωστόσο, το παιχνίδι θα γίνει με τα χρώματα αφού για τις καστανές-ξανθές κυρίες, η μόδα σχεδόν τις αναγκάζει να παίξουν με ανταύγειες 3D.














  Αφέλειες
Οι αφέλειες κάνουν δυναμικό come back.Η επιλογή τους τονίζει τα μάτια καθώς και το σχήμα προσώπου.













  Pixie Hair

Τα κοντά αντρικά μαλλιά φέτος παραμένουν στην μόδα και παίζουν μεταξύ Τουγκι και Punk hair styling cut.Μην φοβηθείς να παίξεις με το ξύρισμα ή τα σχέδια τα γραμμικά στο πίσω μέρος.












       Loose Bob

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος, αφού το Loose Bob αναμένεται να είναι το top κούρεμα του χειμώνα.Εντελώς διαφοροποιημένο από το αυστηρό bob της Victoria Beckham που όλες θυμόμαστε το καρέ φέτος γίνεται ανάλαφρο σε mid ύψος και κολακεύει το γυναικείο πρόσωπο ενώ αναδεικνύει τη θηλυκότητα της καθεμιάς ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου