Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να βρείτε το καινούριο σας κούρεμα.

Ένα συχνό πρόβλημα που εμφανίζεται συχνά όταν έρθει η στιγμή για καινούριο κούρεμα είναι η ασάφεια στην περιγραφή του κουρέματος που έχουν επιλέξει. Η καλύτερη λύση είναι   να έχετε μια εικόνα με την εμφάνιση που σας αρέσει. Αυτό επιτρέπει και στους δύο να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, όσον αναφορά το κούρεμα και το χρώμα, ως κοινό στόχο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό.



Χρησιμοποιήστε μια ιστοσελίδα, όπως το InStyle, για να δοκιμάσετε διάφορα στιλ μαλλιών πριν επιλέξετε αυτό που θα κάνετε πραγματικότητα


Υπάρχει μία ενότητα στην ιστοσελίδα του περιοδικού InStyle, στην οποία μπορείτε να δοκιμάσετε κουρέματα διασήμων από το Hollywood. Για να χρησιμοποιήσετε το Hollywood Hair Virtual Makeover πρέπει να ανεβάσετε μια δική σας φωτογραφία, να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές (π.χ. μεγέθυνση) και να διαλέξετε την φωτογραφία κάποιου διάσημου προσώπου από την λίστα που υπάρχει εκεί. 
Αν δεν είστε σίγουροι για το τι ψάχνετε, τότε υπάρχει η δυνατότητα της αναζήτησης ανάλογα με το όνομα του διασήμου, το στιλ του κουρέματος ή το χρώμα. Επίσης, το Hollywood Makeover είναι διαθέσιμο και για iPad.
Αποθηκεύστε την φωτογραφία σας και στείλτε την στον κομμωτή σας.


Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό χρώμα


Aπλά με μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα eSalon.com μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες αποχρώσεις μαλλιών και να επιλέξετε που θεωρείτε καλύτερη. Για να την χρησιμοποιήσετε πρέπει να απαντήσετε μια σειρά από ερωτήσεις που σας βοηθούν να προσδιορίσετε τον τύπο του μαλλιού και το χρώμα του. Μπορείτε να δείτε τα χρώματα πάνω σε ένα από τα μοντέλα που υπάρχουν ήδη και να στείλετε την τελική φωτογραφία στον κομμωτή σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου