Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

5 τρόποι για να προσελκύσετε καινούργιους πελάτες στο κομμωτήριο σας.

Το βασικό συστατικό για την ανάπτυξη του κομμωτηρίου σας είναι να αποκτήσετε σταθερή ροή νέων πελατών.

  Πρωταρχικό ρόλο έχει το ήδη υπάρχον πελατολόγιο σας.Δηλαδή,εάν οι τωρινοί σας πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες σας να'στε σίγουροι πως θα διαφημίσουν την δουλεία σας στο περιβάλλον τους.Απο'κει και πέρα πρέπει να δώσετε και σεις μια ώθηση στο κομμωτήριο σας με τους παρακάτω τρόπους:
   Διαφήμιση:Σαφώς αναπόσπαστο κομμάτι της     επεκτατικής στρατηγικής σας.Βρείτε εύκολους τρόπους και οικονομικούς για να διαφημιστείτε.
   Edditorial:Κομμώσεις σε περιοδικά.Πρόκειται για έναν οικονομικό τρόπο για να σας γνωρίσει ο κόσμος.Στην ουσία έχετε κάποιο τρίτο πρόσωπο να εγγυάται για την δουλειά σας κάνοντας σας με αυτο τον τρόπο έμπιστο.


   Ειδικές Προσφορές:Κάντε ένα "δώρο" στους συχνούς πελάτες σας για να τους ανταμείψετε.Αυτό θα το μοιραστούν σίγουρα με τους φίλους τους και ενδεχομένως να τους προκαλέσει ενδιαφέρον να σας επισκεφθούν.
   Συνδιασμένες προσφορές με άλλες επιχειρήσεις:Mη διστάσετε να προτείνετε,σε επιχειρήσεις που έχετε κοινούς πελάτες,τυχόν συνεργασία σας.Τέτοιες επιχειρήσεις είναι τα γυμναστήρια,καταστήματα ρούχων κτλ.
   Ενημερωτικά δελτία:Τα ενημερωτικά δελτία συνήθως διανέμονται στους πελάτες που ήδη έχετε, αλλά όταν αυτό γίνεται αποτελεσματικά συχνά μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον και να προσελκύσει την προσοχή και του ευρύτερου κύκλου τους. Ενημερωτικά δελτία που έχουν τη μορφή ενός επαγγελματικού περιοδικού κομμωτικής θα πρέπει να διανέμονται σε συγκεκριμένες ομάδες-στόχους και συχνά δημιουργούν προϋποθέσεις για επί πληρωμή διαφήμιση και συνδυαστικές προσφορές με προϊόντα/υπηρεσίες άλλων επιχειρήσεων γεγονός που τα καθιστά πολύ αποτελεσματικά μέσα.
   Οι νέοι πελάτες είναι συνεχής πηγή μελλοντικής επιτυχίας. Σκεφτείτε τις προοπτικές που ανοίγονται για το κομμωτήριό σας και αυξήστε την επιχειρηματικότητά σας από σήμερα κιόλας με μερικά απλά εργαλεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου