Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Προιόντα προς πώληση στο κομμωτήριο

Η πώληση προιόντων στο κομμωτήριο  επιφέρει ένα μεγάλο ποσοστό κέρδους.Σύμφωνα με μελέτες, πελάτες οι οποίοι αγοράζουν προιόντα απ'την επιχείρησή σας,εκτός απ'τις υπηρεσίες σας,δύσκολα θα σταματήσουν να σας επισκέπτονται και θα διαγραφούν απ'το πελατολόγιό σας.

  Οι περισσότεροι κομμωτές δεν γνωρίζουν πως να διαφημίσουν σωστά τα προιόντα τους με                                                                                            αποτέλεσμα να αποτυγχάνουν στην πώληση τους.
  Αυτό που έχετε να κάνετε,είναι να τους ενημερώσετε πως το αποτέλεσμα που πετύχατε στα μαλλιά τους,είναι εύκολο να το έχουν και στο σπίτι με τα ανάλογα προιόντα.Καθώς περιποιείστε τον πελάτη σας κάντε μία επίδειξη για την εφαρμογή του προιόντος.
   Σε περίπτωση που σας το ζητήσει ο πελάτης,πρέπει να το πακετάρετε και να του το δώσετε εκείνη τη στιγμή.ΠΡΟΣΟΧΗ,μην περιμένετε την ώρα του ταμείου.
  Τέλος,το προσωπικό σας πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένο σχετικά με τα προιόντα σας(ιδιότητες,χρήση) και κυρίως για τον τρόπο πωλήσεως.
  Κάντε την επιχείρηση σας κερδοφόρα,δείτε το πελατολόγιο σας και το εισόδημα σας να μεγαλώνει
εφαρμόζωντας τα παραπάνω εύκολα tips. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου