Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πόσο σημαντική είναι η μηχανογράφηση κομμωτηρίου;

 
Η μηχανογράφηση ενός κομμωτηρίου είναι ζωτικής σημασίας.Για μια υγιή επιχείρηση η διαχείριση είναι το παν.

 Τι μας προσφέρει η μηχανογράφηση; Mέσα από την λεπτομερειακή παρακολούθηση των καθημερινών εργασιών, δίνει ένα μεγάλο όγκο από πολύτιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν την επιχείρηση:

 - να παρέχει ποιοτικές και προσωποποιημένες υπηρεσίες προς τους πελάτες.

 - να κατανοήσει τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.

 - να αναπτύξει περαιτέρω τα δυνατά της σημεία.



   Το Manage Salon είναι μια σύγχρονη εφαρμογή διαχείρισης κομμωτηρίου που αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας και αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του κομμωτή ή της κομμώτριας αφήνοντας τον να αξιοποιεί τον χρόνο του δημιουργώντας.
   Συγκεκριμένα, μπορείτε να κάνετε διαχείριση πελατών και να παρακολουθήσετε το ιστορικό της κάθε πελάτισσας γνωρίζοντας τι προιόντα χρησιμοποιήσατε στο παρελθόν, καθώς και να ενημερωθείτε για το αν μια πελάτισσα έχει καιρό να εμφανιστεί στο κομμωτήριο σας.
   Επιπλέον, ως κομμωτές γνωρίζετε πως το ημερολόγιο είναι το "ευαγγέλιο" του κομμωτηρίου.Το Manage Salon, διαθέτει ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο για την εύκολη καταχώρηση και επεξεργασία των ραντεβού!Επίσης μπορείτε να δείτε τα ραντεβού για όλους τους εργαζομένους ή για συγκεκριμένο κομμωτή / κομμώτρια.Γενικότερα, σας δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης προσωπικού, προμηθευτών, των εξόδων-αγορών καθώς και των εργασιών σας.
   Τέλος, η καρδιά του Manage Salon είναι η στατιστική ανάλυση του κομμωτηρίου και οι εκτυπώσεις.Η καταχώριση των πωλήσεων, η παρακολούθηση των στοιχείων των πελατών και η ανάθεση των εργασιών στο προσωπικό αποτυπώνονται μέσα από ένα συνεχώς αυξανόμενο σύνολο εκτυπώσεων.
   Μέσα από τα στατιστικά, το κομμωτήριο εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα για κάθε πτυχή της λειτουργίας της επιχείρησης εύκολα και γρήγορα.
   Αυτά είναι κάποια απ' τα προνόμια που σας προσφέρει το Manage Salon.. Μπείτε στο http://www.managesalon.gr/ και ενημερωθείτε πλήρως για τα προτερήματα της εφαρμογής καθώς και για την ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ που σας παρέχεται έτσι ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να αξιολογήσετε την εφαρμογή και να διαπιστώσετε αν καλύπτει τις ανάγκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου